Verkeersschool
HeitinkKruijt

lees meer over de praktijklessen in de

Auto.

Eerste rijles

Spannend, je eerste rijles! Gelukkig hoef je niet alles in 1 keer te kunnen en leer je stap voor stap, opklimmen in moeilijkheidsgraad. Over het algemeen zal je de eerste lessen in de omgeving van Bennekom, Ede of Wageningen krijgen. Je vertrekt vanaf ons kantoor op de Van Brienenstraat 5 in Bennekom. Hier leer je vooral de auto voldoende besturen met een juiste kijktechniek. Daarna ga je naar Arnhem. Als je eenmaal naar Arnhem en omgeving gaat, duren de lessen 1.5, 2 of 2.5 uur. Dit in overleg met je rijinstructeur. Eenmaal lessen in Arnhem, leer je de bijzondere verrichtingen zoals stop opdracht, omkeer opdracht, bestaande uit; halve draai, keren d.m.v. steken, hellingproef en fileparkeren, snelweg ect...

Rijbewijs halen

Er zijn meerderen mogelijkheden om je rijbewijs te halen:

Reguliere lessen: 1 keer in de week 1 of 2 uur lessen. Na elke les wordt er contant afgerekend. Ook is het mogelijk om bij ons op rekening te rijden. Na elke maand moet het verschuldigde bedrag worden overgemaakt. 

Lespakket: Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een lespakket kun je telefonisch of via het contactformulier contact opnemen, om een afspraak te maken voor het volgen van een intake. De intake bestaat uit 1 uur auto rijles. De instructeur beoordeelt de kandidaat op het rijgedrag, bediening, kijkgedrag, informatieverwerking, inzicht etc... Dit is puur een inschatting. Daarna zal de instructeur samen met jou van de 3 pakketten het pakket kiezen dat het beste bij jou past. De intake is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Het voordeel van een pakket is dat er in totaal wat korting op zit. Het bedrag mag maximaal in 2 termijnen betaald worden. Het eerste termijn bij aanvang van de eerste les en het tweede termijn bij tweede helft bij gekozen pakket

Bekijk onze lespakketten

Opfriscursus

Ook is het bij ons mogelijk een opfris les te kunnen volgen voor de categorie A en categorie B. Een opfrisles is aan te raden als je problemen hebt met het rijden op de snelweg, in een drukke stad, of moeite hebt met fileparkeren, het rijden in een parkeergarage met steile hellingen en ga zo maar door. Voor het geven van opfris lessen hebben wij goed opgeleide instructeurs. Als je wilt, kan je altijd een lesje proberen. Heb je last van faalangst in het verkeer, ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Tussentijdse toets

De inhoud van de Tussentijdse Toets (TTT): na ongeveer driekwart van je opleiding ga je samen met jouw instructeur naar het CBR om met een examinator een volledige examenroute te rijden. Tijdens deze TTT moet je een aantal bijzondere verrichtingen uitvoeren zoals de omkeeropdracht, deze bestaat uit: keren, bochtje achteruit, etc.. Na afloop krijg je van de examinator een advies van wat er beter zou kunnen, om daarna nog beter voorbereid op het examen te verschijnen. Dit is altijd een win-win situatie. Als je de bijzondere verrichtingen goed hebt gedaan wordt je hier met het examen van vrijgesteld. De TTT kan je zien als een soort tentamen waarbij je de examensfeer een beetje kunt proeven. Het officiële examen zal ongeveer na 3 a 4 weken plaats vinden.

Contact us

Need a quote.